Maak een afspraak via 0488 431 002

 

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 12:30 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

Op woensdag en vrijdag zijn we weer bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur en in de middag staat het antwoordapparaat erop.

 

Buiten deze tijden kun je natuurlijk altijd een bericht inspreken of mailen!

 

Of stuur een terugbelverzoek.

Bedankt voor je terugbelverzoek! We zullen z.s.m. contact met je opnemen.

De praktijk

Wat beweegt jou? Daar kijken we naar, omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen uniek is. Jouw hulpvraag en doelen zijn daarom leidend voor ons. Hierin bieden wij ondersteuning en handvatten, zodat jij weer zelf verder kan.

Vanuit deze visie werken wij al sinds 1999. Op dit moment  zijn wij een praktijk met vier locaties en werken we met een team  waar we trots op zijn!

Wij zijn dé specialist in bewegen bij jou op de hoek.  Met veel soorten specialisaties in huis kunnen wij je bijna altijd verder helpen. Wordt het complex? Dan werken wij als een team samen. Hebben wij zelf niet de mogelijkheden in huis? Sturen wij je gericht door naar een collega uit ons netwerk.

Zo zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk weer zonder ons kan.

Ons team

Wij stellen je graag voor aan onze collega’s. Vakspecialisten met hart voor het vak. Bij hen ben je in goede handen. Van het secretariaat voor een warm welkom, waar je terecht kan met al je vragen. Tot aan de therapeuten die iedere dag vol passie klaar staan. Samen zorgen wij ervoor dat jij vooruit kan.

Bekijk ons teamBekijk vacatures

Samenwerking

Goed werk leveren doe je nooit alleen. Wij zetten graag mensen in hun kracht en maken gebruik van ieders kwaliteiten. Dat doen we binnen ons team. Maar ook zeker in de regio. Dit doen wij door te weten wat er in de regio speelt en korte lijnen te hebben met verschillende partijen in de regio.  Wij delen graag met jou onze samenwerkingen. Heb jij een praktijk en wil je graag met ons samenwerken. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën.

  • Gezondheidscentrum Steegakker
  • Vitalotte
  • Schouder centrum Nijmegen
  • Fit to All - Andelst
  • Geintegreerde Eerstelijnszorg Midden-Betuwe
  • Huid- & oedeemtherapie Marije Bolte
  • Base Lifestyle
  • Valburg Vitaal
Vacatures (2)