Maak een afspraak via 0488 431 002

 

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 12:30 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

Op woensdag en vrijdag zijn we weer bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur en in de middag staat het antwoordapparaat erop.

 

Buiten deze tijden kun je natuurlijk altijd een bericht inspreken of mailen!

 

Of stuur een terugbelverzoek.

Bedankt voor je terugbelverzoek! We zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Tarieven

Voor 2024 hebben wij contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Met Zorg & Zekerheid, Caresq (Eucare Aevitae) en Salland (ENO) hebben wij geen contract getekend. 

Als je verzekerd bent bij een zorgverzekeraar met wie wij géén contract hebben, krijg je een rekening die je aan ons dient te betalen. Vervolgens kun je zelf de kosten van de behandeling bij jouw zorgverzekeraar declareren. Je krijgt dan, afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering, een deel van de kosten vergoed.

Als je niet verzekerd bent hanteren wij particuliere tarieven. 

Particuliere tarieven

Zitting fysiotherapie €44,80
Fysiotherapie (aan huis) €62,50
Manuele therapie €58,90
Manuele therapie (aan huis) €76,60
Oedeemtherapie €64,80
Oedeemtherapie (incl ah.) €82,50
Bekkentherapie €58,90
Bekkentherapie (aan huis) €76,60
Psychosomatische fysiotherapie €58,90
Psychosomatische fysiotherapie (aan huis) €76,60
Screening en intake/onderzoek na screening €67,10
Intake na verwijzing €54,20
Intake na verwijzing (aan huis) €71,90
Niet nagekomen afspraak € 30,-

Trainingstarieven

Fysiofitness
1x per week €35,- p.m.
2x per week €62,50 p.m.
3x per week €90,- p.m.

Traject Oncologie

Ben jij niet (voldoende) verzekerd voor specialistische begeleiding tijdens of na behandeling bij kanker? Het is mogelijk drie maanden te trainen onder begeleiding van onze specialist Nienke. Drie maanden trainen met een intake en evaluatie momenten. Een pakket dat bij jouw behoeftes past. Vanaf  €408,-. Vraag naar de mogelijkheden.

Fysiotherapie na ongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje, terwijl de bijkomende zorgkosten soms hoog kunnen oplopen. De basisverzekering dekt fysiotherapie voor volwassenen alleen in een aantal situaties, namelijk bij een revalidatietraject na een operatie of als er sprake is van een chronische aandoening. Hierbij worden de eerste 20 behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed of moet je (een deel van) de eerste 20 behandelingen zelf betalen. 

Na een ongeval is er niet altijd sprake van een een operatie of chronische aandoening. In dat geval moet je de kosten voor fysiotherapie zelf betalen. Heb je een aanvullende verzekering afgesloten bij jouw zorgverzekeraar? Sommige zorgverzekeraars vergoeden na een ongeval extra fysiotherapie behandelingen. Kijk zelf goed de polisvoorwaarden na, want soms moet je bijvoorbeeld de machtiging hiervoor wel binnen 3 maanden na het ongeval hebben aangevraagd. Je moet hier zelf voor zorgen. De machtingingsbrief neem je mee naar de afspraak met jouw fysiotherapeut.

Vacatures (2)